Chiang Mai 3 day hill tribe trekking

Chiang Mai Hill Tribes

3 toffe dagen, hele leuke groep, geen hollanders !!!! Wel 4 Aussies 2 Schotsch, 4 Canadians…Nog wat tempels, veel watervallen maar vooral de bergdorpjes waren de moeite, Slapen in hutjes en dorpen zonder electriek en soms met stromend water, doet je beseffen dat den Belgique nog zo slecht niet is…Ons Eveline heeft wel last van de mosquitos sommige beten zijn wel 5 cm groot, maar voor de rest is ze oke…Onze Steven kijkt nu al uit naar nen steak met frieten…Ook Rijst en noedels komen na een week uw … uit
Morgen terug de nachttrein op naar Bangkok en dan zien we nog wel…
Sproetjes Steven en Eveline

« (Previous Post)


2 Comments to Chiang Mai 3 day hill tribe trekking

 1. Anonymous says:

  haai,

  tja, ons belgen in het buitenland maken blijkbaar allemaal de opmerking dat het hie nog zo slecht niet is (daarom dat ik zo graag hier blijft hé).
  Uit de huisapotheek van tante Els : cardiflor (voor de jeukende beten)…
  groetjes

  els

 2. Anonymous says:

  Hier een berichtje vanuit la douce onze vakantie is goed verlopen machtig hotel supergoeien boef veel drank veel zon geen muggen alles supergoed dus niet dezelfde vakantie of jullie natuurlijk, hebben ook niet veel gezien dat de moeite was, geniet ervan en denk aan die goeie mossels met frieten die we gaan eten dikke kus ook van ons twee sloebers
  groetjes tot schrijfs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *