Kanchanaburi en Damnoen Saduak

Damnoek Saduak

Sinds onze laatste post zijn we met de nachttrein van het Noorden naar The Bridge over the River Kwai in Kanchanaburi gespoord. Dit stadje zou als we het allemaal bekijken een deftig nachtleven moeten hebben. Maar in de ongeveer 500 bars zaten er slechts twee mensen : Steven en Eveline… Reden : FULL MOON PARTY op Koh Pagnan. Dit blijkt het grootste dans en rave strandfeest ter wereld te zijn…en zowat alle fuiftoeristen, waren dan ook verdwenen in de andere steden.

Deze morgen rond 5u30 (geeuw) vertrokken voor de floating Markets in Damnoen Saduak en vervolgens met de bus naar Nakhon Pathom om onze slaaptrein te nemen naar het Zuiden. (the good times are comming) Hopelijk zijn de lijken van de Rave daar al wat opgekuist…

Gisteren een piek gehad van 45 graden…

(Next Post) »


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *