22 juli : Monterey – Santa Cruz

Monterey Bay Aqarium

zie ook 21 juli

Een top toeristisch bezoekje gebracht aan het Monterey Bay Aquarium. Maar toch de moeite. Een grotere en betere versie van Sea Life.
De tocht verder gezet naar Santa Cruz. Skate, surf, boardwalk, beach and “foor”.
Eveline en mezelf omsingeld door ongeveer nog 8 miljoen andere zonneklopper op het strand…djeezes. Wat er daar allemaal te krijgen is van eten, hoe vettiger hoe prettiger…En op den dijk een half pretpark gaande van achtbanen, piratenschepen, zelfs kabelliften…
Kwa eten een beetje de vijs erop gezet, een plaatselijke delicatesse, clam chowder in bread bowl. Lees nen vol-au-vent van vis in een klein witje.

Today we visited the Monterey Bay Aquarium. Really nice and worthwile. Then direction Santa Cruz for some nice chilling on the beach and famous boardwalk. We were not alone, Eveline, myself and about 8 million others…
We ate a local specialty : clam chowder in bread bowl. Tomorrow we arive in San Fransisco, more news later…

S en, and E

(Next Post) »


4 Comments to 22 juli : Monterey – Santa Cruz

 1. Anneke says:

  Ook vanuit Schildekenstraat 68a een veel te late gelukkige verjaardag Steven (of heeft Stijn er toch aan gedacht u een SMSke te sturen???) Zoals jullie merken ben ik nog thuis en volgens medische bronnen is dat boeleke nog niet van plan af te zakken – het blijft graag waar het is (heeft het van de papa). Los Angeles is momenteel hier in het nieuws wegens de warmte-doden. Dus – blijf daar verstandig en hou jullie gezond. tot de volgende! Ann (ook in naam van Stijn) XXX

 2. Anonymous says:

  Hé Stevieee en Evelientje, ben ook terug van weggeweest en weer volop aan het werk TWSB, de temp° zijn hier ook nog tropisch warm, gelukkig kan ik soms eens afkoelen in mijn serverroom :-), Hou jullie ginder cool en blijf maar van die vette burgers of het zou kunnen zijn dat je er echt gaat uit zien als nen amiricaan. Trouwens happy birthday vanuit TWSB IT Deparment. Fluppe en xxxjes voor Evelientje

 3. Anonymous says:

  tedju,
  we zijme te loate mee je verjaardag ‘Steve’ zekers,
  (‘t is met naar gents toneel te gaan gisteren dat nen mens dat gents leert,)
  Enfin, binst dat we hier alweer aan het werken zijn, zijn de reisverhalen een goe tijdverdrijf met een bakkie koffie.
  Op tijd op de weegschaal gaan staan hé jongens …
  Dirk & Domi.

 4. Hey Stevie G en Elfie,

  eerst en vooral een -late- happy birthday aan Stevie G!
  Vandaag even jullie reisverslag gelezen en het ziet er opnieuw in orde uit. Juist opletten met die hamburgers Stevie of ge kunt niet meer in uw Portugees spanneetjen.
  Ondertussen naderen we het einde van een slopende Gentse Feesten. De Irish Coffees op de Vlasmarkt bij zonsopgang beginnen in de kleren te kruipen. Thijs en Liesje zijn ondertussen al vaste partypartners geworden.
  Wat jullie reis betreft kijken we al reikhalzend uit naar een uitgebreide fotoreportage.
  We volgen jullie op de voet!
  Veel plezier nog en tot de volgende,

  Steve-o en Wiekie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *