Via Sequoai naar Yosemite

Yosemite

PS Spreek uit als Joosimitie ofwel voor de hollanders : Joosjemiete.

We zijn dus volop aan onze parkentoer begonnen…
Vandaag was rustdag met een “Raft op de Merced river” in de vallei… Want gisteren eventjes de benen getest met een 6uur durende hike de Panoramic trail…schitterende zichten op mytische rotsen van duizend meter hoog, Half dome, Glacier point, enz

Wees gerust we koken nu zelf en dus veel gezonder. Kamperen is hierook fun, behalve als je overal moet opletten voor beren. Op de parking waar we stonden zelf al een opengebroken auto gezien.

Morgen vertrekken naar Bodie, een oude Ghost town en dan met tussenstop in Las Vegas verder. Hopelijk vinden we snel terug internet in dit zogenaamde land van het internet.

Alvast bedankt voor alle berichten en ook allemaal een goede vakantie. Keep on posting.
S e G

Shortly for the English :

After two days in SF with visits to Alcatraz, and a bike ride over the Golden Gate bridge, we made a short stop in Sequoia and now we are in Yosemite. Yesterday we did a nice 6 hour hike real nice panorama. Today was restday with a swimraft on the Merced river. Tomorrow we go to Bodie Ghost town and after to death valley and Las Vegas. More later

« (Previous Post)


6 Comments to Via Sequoai naar Yosemite

 1. Anonymous says:

  Nu dat ik weet hoe da ding werk krijg ‘k er nt genoeg van.

  ikke

 2. Anonymous says:

  Ah ja anonymous ben ik

 3. Anonymous says:

  Nog een berichtje van thuis op de valavond van jullie reis, ondanks de achterdocht toch zitten kwijlen bij het lezen van jullie veslag.
  Kijk al uit naar de fotos. Ook bij de thuiskomst staat jullie nog een verrassing te wachten op “monumentsquare” in Klauzen ther is a new frietkot waiting.
  Evelientje jong hoe heb je white chappel kunnen weerstaan in LV, St zal dat wel handig ontlopen zijn waarschijnlijk. Hoop dat je nt over Londen moet, want dit kan nog voor extra verlof zorgen (een geval van “erkracht”). Een weinig turbulente terugvlucht toegewenst en tot alier.
  Ps. St die amerikaanse douane kunnen gegarandeerd Uw soort humor niet appercieren, so be nice them.

 4. @ Steveo : wees gerust behalve de prijs van de trouwkleren hier valt dat goed mee. Ik heb trouwens de indruk dat jullie meer geld aan het verzuipen zijn dan wij kunnen uitgeven in Las Vegas. CU soon

  @ ELS,RORO, en M & M : keep on digging that pool guys. We kijken er al naar uit!

 5. Anonymous says:

  Hier een berichtje vanuit la douce.
  Lijkt magnifique jullie reis. Roro herbeleeft alles opnieuw en ik ben aan het watertanden. Zal nog een paar jaartjes moeten wachten denk ik. De kindjes zitten bij mij en kijken naar tatie Lien en tonton Steven met de krododil in de handen. Hier is het iets minder warm. Het is maar 30 graden meer in plaats van 37, valt dus mee. Vele groetjes van ons allen , dikke knuffel van de kindjes.
  Ma en pa vertrekken dinsdag naar de Provence en zullen dus alleen nog kunnen smsen.

  PS Eveline volgend jaar kan je komen zonnebaden bij ons den roro begint aan zijn zwembad.

 6. Raften, 17 mijl fietsen, beren,…
  Hallo kroket. Dat laatste doet mij denken aan Jurassic Park: de scene met het trillende bekertje water op het dashboard en de schitterende oneliner ‘turn off the light’. Doch dit geheel terzijde.
  Las Vegas? Na Robbie Williams nu Celine Dion of wa? Waar gaat dat naartoe? Elfie, hou Stevie een beetje in bedwang in Las Vegas, want hem kennende is hij in staat het volledige reisbudget om te zetten in jetonnekes om vervolgens aan de roulette alles op zwart te zetten!
  Ondertussen vullen we hier de dagen met Helden in het park en Kneistival. Iets minder spectaculair, maar wel plezant.
  Veel plezier nog!

  Groeten,

  Steve-o en Wiekie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *