Capitol Reef en Arches

Arches NP

Over het eerste weinig te vertellen, just another park. Arches daarentegen is een pareltje. Daarom zijn we hier ook twee dagen geweest. En we waren terug in vorm. Zowat alle hikes gedaan die er hier zijn. En bijna alle Arches gezien, want dat is waarom dit zo een mooi park is, natuurlijke, in zandsteen bogen. Gisteren onze eerste geslaagde poging voor zonsondergang gezien. T was toch de moeite, zo dachten ook dat legertje beroeps en amateurfotografen dat zat te wachten tot het licht perfect was…
Gisteren ons record gebroken kwa opblijven…een zeer tof koppeltje ontmoet op de camping en tot een kot in de nacht blijven plakken with some local beers. Nu vertrekken we naar ons meest oostelijke punt op de kaart, in Colorado, en dan moeten we dringend beginnen afzakken naar LA want the end is near…

Capital Reef is not a big deal, so let’s skip that. Arches however is a beauty. We hiked like two days there, and have seen almost every Arch there is. These natural sandstone bridges are really cool. Especially the one we did by sunset, Delicate Arch, was nice. Even the small army of fotographers thought so too. Yesterday was our first real late night, because we met a lovely couple and had to drink some local beers with them.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *