Panama(na) tietiedediedie

Bocas Del Toro - Panama

We hebben dus cahuita achter ons kunnen laten. Hebben nog een tussenstop gemaakt in Puerto Viejo, maar dat had iets te veel weg van een partytown, wat dus betekent veel bars, veel restaurants, veel vuil op straat. We hebben ons dan maar een rockabilly fiets gehuurd, want dat zijn de soort fietsen waar iedereen hier mee rondrijdt, en hebben een tochtje gemaakt langs de mooiste strandjes.

Daarna zeer vroeg vertrokken richting Bocas Del Toro, Panama dus. De grensovergang op zich was al speciaal, gewoon een oude metalen brug overwandelen, hier en daar een stempel in het paspoort en hup je bent in een ander land. De Bocas zijn een eilandengroep net over de grens temidden van een megabaai.

Gisteren nog wat kalmpjes aan gedaan, en het eiland waar wij verblijven (Colon) overgestoken naar Boca del Drago, een klein wit strandje met idem barretje.
Vandaag een tour gedaan met enkele Nederlanders en Spanjaarden die samen met ons de grens overstaken. Op het menu stonden dolfijnen spotten (en gevonden), snorkelen (en gevonden?), en als afsluiter een partijtje beachvolley op een van de mooiste plaatsjes tot nog toe, Red Frog Beach. (ps Belgium on top). Vanavond nog effe pinne dan een patatje oorlog met slachtoffers eten en dan de kroeg induike om wat drake van liedjes te aanhore. Harstikke weba !!!

Doeoeoeg

« (Previous Post)
(Next Post) »


2 Comments to Panama(na) tietiedediedie

 1. Dominiek says:

  hey guys,

  ja van trouwe fan om mailtjes te sturen is het er nog niet echt van gekomen, kindjes krijgen …
  Enfin, hier gaat alles z’n gangetje verder met ons dochter Ileana die boert, scheten laat, eet, slaapt en de keel open zet.
  Amuseer jullie daar nog hé.

  vele groetjes,
  Domi.

 2. Daddy says:

  Groetjes uit Kluizen. We volgen jullie route nauwgezet. Blijkbaar verloopt alles naar wens. Het mooie liedje loopt naar zijn einde, geniet er nog van, tot zondag.
  daddy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *