We hebben dus cahuita achter ons kunnen laten. Hebben nog een tussenstop gemaakt in Puerto Viejo, maar dat had iets te veel weg van een partytown, wat dus betekent veel bars, veel restaurants, veel vuil op straat. We hebben ons dan maar een rockabilly fiets gehuurd, want dat zijn de soort fietsen waar iedereen hier mee rondrijdt, en hebben een tochtje gemaakt langs de mooiste strandjes.

Daarna zeer vroeg vertrokken richting Bocas Del Toro, Panama dus. De grensovergang op zich was al speciaal, gewoon een oude metalen brug overwandelen, hier en daar een stempel in het paspoort en hup je bent in een ander land. De Bocas zijn een eilandengroep net over de grens temidden van een megabaai.

Gisteren nog wat kalmpjes aan gedaan, en het eiland waar wij verblijven (Colon) overgestoken naar Boca del Drago, een klein wit strandje met idem barretje.
Vandaag een tour gedaan met enkele Nederlanders en Spanjaarden die samen met ons de grens overstaken. Op het menu stonden dolfijnen spotten (en gevonden), snorkelen (en gevonden?), en als afsluiter een partijtje beachvolley op een van de mooiste plaatsjes tot nog toe, Red Frog Beach. (ps Belgium on top). Vanavond nog effe pinne dan een patatje oorlog met slachtoffers eten en dan de kroeg induike om wat drake van liedjes te aanhore. Harstikke weba !!!

Doeoeoeg

Categorieën: Costa Rica

2 reacties

Reacties zijn gesloten.