Manzanillo – Cahuita

Manzanillo

Terug in Costa Rica.
Bocas del Toro was oke, eilandjes en strandjes, maar ook daar zijn we na twee dagen de regen ontvlucht. We wilden onze laatste week in de zon doorbrengen, en daardoor dus iets vroeger dan voorzien teruggekeerd naar Costa Rica. Manzanillo moet zowat het enige plaatsje geweest zijn aan de Carribean Coast dat we nog niet gezien hadden, en we werden beloond met stralend weer ! Dit park heeft enkele van de mooiste witte stranden te bieden die we tot nu toe gezien hadden. Nog een keer met de billyfietsen erop uit getrokken naar Punta Uva, een paradijselijk plaatsje om volledig te ontspannen van alle stress van de laatste maand… hahaha

Nu zijn we terug in ouwe getrouwe Cahuita, het voelt al een beetje aan als thuiskomen. We zitten nu nog beter gelogeerd dan voorheen. Een huisje met salon, drie kamers, terras en keuken voor ons alleen voor de prijs van 20 dollar. Hier is het aftellen echt begonnen, deze morgen een laatste megapannenkoek met banana en veeeel chocolade naar binnengespeeld. Vanavond een laatste maaltijd in ons favoriete restaurant Chachacha. En voor morgen een laatste activiteit geboekt, een rafting. Deze rafting zou als we het mogen geloven, na Zimbabwe, de mooiste ter wereld zijn.

Ook nog een eervolle vermelding voor onze laatste jarigen.
Scheunbroere, een dag te laat (we vonden geen internet gisteren), nen bonne anniversaireke we komen op de poolparty…
Anneken, idem voor u, inclusief die poolparty. En niet inzitten over dat toenemende buikje, binnenkort hangen uw rimpels daar toch voor…

ENGLISH

Since our last report we have been on a two day visit to Panama. Bocas Del Toro was nice, islands and beaches, but unfortunately too much rain. That is why we left sooner as planned. We did a stop in Manzanillo, which was probably the last place at the carribean coast we didn´t visit yet. Some of the most beautifull beaches we saw so far in CR.
We are now back ´home´ in Cahuita, for the last couple of days. For tomorrow we planned a rafting, which should be one of the nicest in the world. The countdown has started and we are looking forward to go back to work, or aren´t we ?

« (Previous Post)
(Next Post) »


4 Comments to Manzanillo – Cahuita

 1. Domi says:

  hey line,
  beetje laat met antwoorden, tegen dat ik me hier voor m’n computer krijg, amai…
  normaal gaan we zondagmiddag met guido&conny mossels gaan eten, mies en zo gaan ‘s avonds denk ik, we zitten in de namiddag bij m’n ma vandaar dat we ‘s middags gaan, een beetje tussen Ileana’s voeding in. We zien wel wanneer we thuis zijn hé voor jullie binnen springen, of als je eventueel de maandag of zo nog thuis zijt.
  Tot gauw anders!
  Domi.

 2. Anonymous says:

  Merci scheune broere en zustere,
  komen vandaag noordwaards en zullen melkaar dus spoedig terugzien tot dan en goede terugreis
  De Franskiljons

 3. Raketman says:

  Ola (pola),

  jullie hebben blijkbaar toch redelijk veel last gehad van de regen. Spijtig, maar anderzijds, een goede regenbui in een regenwoud… dat moet kunnen!

  Hopelijk zitten jullie daar nu goed voor nog wat laatste zonnemomenten.

  Dienen rafting klinkt inderdaad superwijs. Daar kan ik jullie geen tips over geven, helaas. Zelf heb ik nog nooit geraft, maar ik zou het alleszins wel zien zitten toch!
  Hallookes!

  Hier in Basefield is alles nog onder controle. Vanaf zaterdagmiddag zijn Winke en ik in verlof. Ik kijk er dermate reikhalzend naar uit dat den eersten den besten giraffe die mij ziet dzjalous zou kunnen worden.
  Roro en Els zijn vanaf van’t weekend ook in het land, dus dat wordt plezantekes.

  Ik zit juste een beetje in met jullie. Ik denk dat ge hier serieus in de war en met een paar jetlegs van ik zal u gaan hebben gaat arriveren. Zaterdagnacht schakelen we hier namelijk over op winteruur. Gecombineerd met de zes uren verschil met Costa Rica zal dat niet gemakkelijkskes worden.

  Voor de rest, enjoy your last days in Costa Rica!

  Groeten en hasta la proxima,

  Steve-o.

 4. eveline en steven says:

  hey domi
  alles goed met het kleintje.
  Kijk echt al uit om haar te zien.
  Zijn jullie zondag thuis anders stuur ik wel een smsje als we goed en wel thuis zijn. Gaan jullie ook naar de mosselfeesten. Ik vind hier nergens een vraagteken. frusterend …
  Tot zondag en groetjes aan Dirk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *