Kangeroo Island

Kangaroo Island

In Halls Gap hebben we Halls overkop besloten om KI te verkennen. Een van de voordelen om niet op voorhand te plannen is dat je tijdens de reis nog zaken kan beslissen.
Daarvoor moesten we wel 600km rijden + een dure ferry nemen.
Nadat we in de pikke donker toch nog een free campground hadden gevonden, konden we s’ morgens aan de highlights beginnen. In Sealbay hebben we een tour geboekt om eens tussen de zeeleeuwen te kunnen wandelen op het strand. Gelukkig regende het toen niet, wat mooie kiekjes opleverde. Vervolgens de Little Sahara (ook wat overmoedig). Ineens rijzen er geweldige sanddunes uit de grond met hier een extra activiteit : sanddune boarding. Na een paar lookouts belandden we bij de Remarcable Rocks, tja het zijn rocks he, maar wel remarcable, de pics nadien zullen het bewijzen.
Admiral Arch was 1 van de laatste hoogtepunten, een Arch met stalagtieten die uitkeek op een clif met woeste golven, en als kers op de taart hier en daar nog wat Long Fur Seals. Daarna nog snel een 4km hike gedaan want je wil hier echt wel voor donker thuis zijn. We willen vooral geen Wallabyke tegen de voorruit geplakt hebben he. Lekker gekookt bij zonsondergang en dan tussen de fleecekes. slaap lekker…

« (Previous Post)
(Next Post) »


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020: Planetexplore | Travel Theme addapted by: | Powered by: WordPress