Kangeroo Island 2

Kangaroo Island

Wakker geworden met een mooie zonsopgang. Wij zijn hier toch goed he zou ons Nele zeggen. Vandaag minder highlights, maar strandjesdag. We beginnen bij Stokes Bay, waar stevie al gauw het verborgen strand heeft gevonden. Toch een half uurtje het strand voor ons alleen, daarna op de foto met wat volk uit Singapore. We houden het dan ook snel voor bekeken en gaan verder naar Emu Bay. Hier waren we net op tijd omdat twee oude vrouwtjes net hun vis kwamen kuisen in zee. Eveline was dan ook blij dat ze de viskoppen mocht voederen aan de Pelikanen.

s’Avonds in Kingscote gaan we eens uit eten. Kangeroo Island staat immers bekend om zijn lekkere keuken.

s en e

« (Previous Post)
(Next Post) »


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020: Planetexplore | Travel Theme addapted by: | Powered by: WordPress